O Marti

O Marti

Kako biste opisali sebe? Šta mislite o sebi? Kako se osećate kad Vas neko pita ko ste, šta ste ili kako ste? Šta odgovorite?

Verujem da su ova naizgled obična pitanja, u stvari suštinska!

Ja do skoro nisam volela svoje ime i kad bih ga izgovorila, nisam se sa njim identifikovala. Moj razvoj i put je doveo do toga da se moj sajt zove MARTA.

Nikada nisam volela, niti umela da opišem sebe, da kažem ko sam zaista i kako sebe vidim. Pitala bih ljude koje volim i kojima verujem. Rekli bi mi stvari koje su mi prvo bile smešne, čak i neverovatne. Rekli bi mi stvari koje su mi se podrazumevale. Posle godina rada i rasta, shvatila sam da su sva naša podrazumevanja u stvari naše najveće vrednosti.

I sada verujem…

Da sam neko ko se istinski raduje tuđoj sreći i uspehu.

Da znam da svaki čovek može da ostvari svoje snove.

Da pomažem drugima da žive kako se osećaju, a ne onako kako su im drugi rekli da treba.

Da verujem da svako od nas u sebi ima potencijal i kapacitet da živi zdravo, srećno i  ispunjeno.

Da svako može da voli, da bude voljen, da radi, da ubira plodove svoga rada.

I verujem da je moguće pronaći način na koji će to svako pojedinačno za sebe da uradi.

Soul Concept je moj način. Uz njega sam naučila i šta je najvažnije da kažem o sebi.

Rođena sam u Beogradu 1978. godine. Diplomirala sam na Fakultetu Političkih nauka, odsek diplomatija. Iz potrebe za radom na sebi došla sam do Akademije uspeha u okviru udruženja za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije. Lični rad se pretvorio u potrebu za savetovanjem i koučingom, za širenjem ideje i misije koja se kreirala. Tako završavam obuku i postajem sertifikovani psihološki savetnik i trener životnih veština O.L.I. metoda. Za sve to vreme Yoga je bila moj način relaksacije, kontakta sa sopstvenim telom i fizičkim aspektom mog bića, ali je postala više od toga. Nakon što sam postala Sertifikovani yoga instruktor i instruktor Art yoge, od strane Yoga saveza Srbija, i RYT – 200 Hatha i Transformacione Yoge KEYoga škole Nine Lazić uvezala sam yogu sa koučingom i kreirala Soul Concept kao jedinstveni program koji nudi istovremeno fizički, emotivni i duhovni rast.

Ako želite da se bolje upoznamo ili imate bilo kakva pitanja, pišite mi.