Yoga obuka

Yoga obuka

01

Naš program obuke će Vam pomoći da razvijete sebe kao jedinstvenog i nadahnutog jogija. Ova obuka je osnovni program za sve koji žele da nauče više o yogi, da unaprede svoju praksu, da podučavaju i žive yogu.

Po uspešnom završetku obuke dobijate licenciranu diplomu od strane Yoga Alliance International India, New Delhi. Diploma je priznata u svetu.

Obuka se održava u malim grupama, raspored je fleksibilan i prema dogovoru. Svako od polaznika dobija individualni pristup i pažnju.

Program obuhvata:

  1. Teorijski i praktični deo: asane, pranayame, bandhe, mudre, mantra i zvuk, yoga nidra, meditacija;
    osnovne i opcione asane (pravilan ulazak i izlazak iz poza, fokus, benefiti), korekcija u pozama;
    yoga u trudnoći
  2. Anatomija i psihologija: fizička anatomija (organi, žlezde, kosti, mišići i sl.), energetska anatomija (čakre, nadiji, prana)

  3. Yoga filozofija i nauka, etika i yoga kao životni stil, odnos učitelj-učenik, etički kodeks; yoga ishrana

  4. Obuka uključuje praksu sa učiteljima, razmenu, domaće zadatke kroz praksu i ostali kućni program kao obavezni deo obuke.

Učitelji

Nina Lazić

Yoga master

Sertifikovani učitelj RYT-200 Integral Yoga Institute, New York City; RYT-500 SriMa School of Transformational Yoga, New Delhi, Indija; Kalarippayat učitelj, Kerala, Indija.
Naturopata, savetnik zdrave ishrane i prirodne medicine.

Osnivač Joga Portala, prvog joga portala u Srbiji koji objedinjuje sve o jogi, prirodnoj medicini i zdravoj ishrani, radionicama i seminarima iz sveta joge.

Osnivač i vlasnik Cocoon joga studija u Pragu i KEYoga škole u Beogradu.

Marta Jovanović

Sertifikovani učitelj

Sertifikovani učitelj, RYT-200 Hatha i Art Yoge Joga saveza Srbije; RYT-200 Hathe i Transformacione Yoge KEYoga škola, Nine Lazić.

Kreator programa za lični rast i razvoj ,,Soulfitness” u kome je akcenat na razvoju svih nivoa bića (fizičkog, duhovnog, mentalnog i emocionalnog), te kao takav predstavlja odličnu kombinaciju joge i psihologije.

Sertifikovani psihološki savetnik i trener životnih veština na ‘Akademiji uspeha’.